Heeft u weinig tijd heeft om uw evenement te organiseren? Laat de gehele organisatie ervan aan mij over. Uw evenement is bij mij in goede handen!

LOCATIE / CATERING / ENTERTAINMENT / OVERIG

Voor de organisatie van een evenement zijn drie belangrijke pijlers te noemen: Locatie, Catering en Entertainment. Ook hier doemen weer vele vragen op. Welke locatie, catering of wat voor entertainment? Wie is de doelgroep? Wil ik wel of geen bekende artiesten? Wat is het budget?

LOCATIE

Welke locatie heeft uw voorkeur? Hoeveel gasten verwacht u? Wilt u een diner of een feest met buffet? In de buurt van uw bedrijf, bij een station of landelijk gelegen en goed bereikbaar voor uw gasten? Zoekt u een trendy locatie of een romantische plek in het buitengebied, of liever het donkerbruin café? Een locatie met één grote zaal of meerdere vertrekken? Ik weet altijd een passende gelegenheid te vinden en zorg ervoor dat de locatie voldoet aan de eisen van uw evenement. Ik ontzorg u daarbij.

CATERING

Eten en drinken heeft enorme invloed op de beleving van uw gasten. Een verzorgde catering is meer dan alleen een hapje en een drankje, maar speelt tevens een hoofdrol in uw evenement. U wilt graag goed voor de dag komen, zonder “over the top” te gaan. Overdreven luxe kan als storend worden ervaren. De maaltijden moeten passen binnen uw concept. Wel kunnen creatieve concepten een uitstekende indruk achterlaten. Maak gebruik van de expertise van goede cateraars. Ik weet ze te vinden. Ik ontzorg u daarbij.

ENTERTAINMENT

Wat sluit aan bij uw publiek? Een rockband zet immers een andere stempel op uw feest dan een jazzorkest. Een goede artiest of band valt in het niet met een belabberde geluidsinstallatie of verkeerd licht. Het is van belang om ook over dit soort nevenzaken goed na te denken. Ik regel dat voor u en kom met voorstellen. Ik ontzorg u daarbij.

OVERIGE ZAKEN

Afhankelijk van uw wensen kunnen nog vele andere zaken aan de orde komen. Denk hierbij o.a. aan: beveiliging, deelnemersregistratie, verzekeringen, vergunningen, hostess service, promoties, techniek, foto- en videomarketing, social media enz.